Atacantul ivorian al formaţiei Crystal Palace, Wilfried Zaha, a declarat că a fost victima rasismului şi a explicat că familia sa a primit ameninţări cu moartea după un penalti controversat, duminică, la meciul cu Arsenal, scor 2-2, din campionatul Angliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Zaha, în vârstă de 25 de ani, a provocat un penalti, transformat de Luka Milivojevic, care a dus la egalarea în meciul cu Arsenal în ultimele minute. Dacă fundaşul echipei Arsenal, Granit Xhaka, implicat în acţiune, a apreciat că este vorba de "penalti evident", numeroşi suporteri nu au fost de acord, după cum a explicat internaţionalul ivorian.

"Tuturor celor care merg prea departe fiind rasişti şi ameninţând-mi cu moartea familia, vă doresc tot ce este mai bine pe lume. Pupici. PS: viaţa mea este mereu frumoasă în ciuda urii voastre", a scris Zaha pe Instagram.

Nu este pentru prima oară când sportivul se plânge de atacuri rasiste: în iulie 2017, Zaha a afirmat că fani ai echipelor Manchester United şi Liverpool l-au numit "maimuţă".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.