Daneza Caroline Wozniacki a declarat, sâmbătă, că a visat ani de zile la momentul în care va câştiga un turneu de Grand Slam, subliniind că Simona Halep va avea multe ocazii de a se impune la Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am mari emoţii, îmi tremură vocea...Au fost două săptămâni incredibile. Am visat la momentul ăsta ani de zile şi acum totul a devenit realitate. Ştiu că e grea pentru eu, iartă-mă, te rog, Simona, ştiu că vei mai avea multe ocazii să câştigi", a declarat Wozniacki la festivitatea de pe teren.

Trofeul a fost decernat de fosta campioană Billie Jean King.

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de grand slam jucată în carieră şi va coborî, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă urmând a fi noul lider WTA.

Wozniacki a obţinut primul ei titlu de grand slam din carieră, după două finale pierdute, locul I în clasamentul WTA, poziţie pe care revine după şase ani, şi premiul cel mare al competiţiei, de 2,6 milioane de euro. Învinsa va primi jumătate din această sumă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.