Sportiva Gabriela Ruse, locul 177 WTA, a învins-o, vineri, pe Irina Bara, numărul 159 mondial, în ultimul meci al grupei A de la turneul demonstrativ Winners Open, de la Cluj Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ruse s-a impus cu scorul de 7-5, 6-4 şi a înccheiat grupa pe primul loc. Bara a încheiat a doua, iar Georgia Crăciunn, locul 354 WTA, pe ultima poziţie. S-au calificat în semifinale Gabriela Ruse şi Irina Bara.

Vineri are loc la Winners Open şi confruntarea Jaqueline Cristian (162 WTA) – Irina Begu (81 WTA). Cele două joacă în grupa B, din care face parte şi Miriam Bulgaru (387 WTA). Joi, Begu a învins-o pe Bulgaru şi Bulgaru s-a impus în faţa lui Cristian.

Turneul are premii în valoare de 30.000 de dolari, câştigătoarea urmând să primească 10.000 de dolari.

De asemenea, câştigătoarea turneului va juca într-un meci de dublu mixt, duminică, alături de Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.