Serena Williams şi Caroline Wozniacki vor face pereche la dublu la turneul de la Auckland, care se va desfăşura în perioada 6-12 ianuarie 2020, au anunţat organizatorii competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două sportive au fost adversare de mai multe ori în circuit, însă prietenia lor din afara terenului a dus la decizia ca ele să joace împreună la dublu la Auckland, competiţie care se numără printre ultimele din cariera danezei.

“Ne doream de mult timp să jucăm la dublu împreună, dar nu am reuşit. Sunt încântată că în sfârşit se va întâmpla, în special pentru că este la unul dintre turneele mele preferate. Va fi foarte distractiv”, a declarat Wozniacki.

Serena Williams nu a mai jucat din 2002 cu o altă parteneră în afara surorii sale Venus.

Wozniacki nu a mai jucat la dublu de trei ani.

Williams a fost domnişoară de onoare la nunta Carolinei Wozniacki.

La 20 mai, Caroline Wozniacki va spune adio tenisului ca jucătoare după un meci demonstrativ cu prietena ei Serena Williams, care va avea loc la Royal Arena din Copenhaga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.