Poliţistul rănit în timpul confruntărilor dintre suporterii echipelor de volei Olympiakos şi Panathinakos a murit miercuri, la Atena, în spitalul unde a era internat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de volei dintre echipele ateniene Olympiakos şi Panathinaikos a avut loc la 7 decembrie, iar evenimentele s-au produs la finalul înfruntării, între suporterii celor două formaţii. Ofiţerul de poliţie în vârstă de 31 de ani, a fost rănit grav la coapsă stângă, de explozia unei rachete aruncate de unul dintre suporteri, un tânăr de 18 ani, care a fost arestat ulterior. Explozia i-a cauzat poliţistului leziuni arteriale grave, acesta având pierderi masive de sânge, care i-au provocat un stop cardiac. Medicii i-au amputat piciorul, în încercarea de a-i salva viaţa, dar situaţia s-a complicat şi poliţistul a încetat din viaţă miercuri, după cum au anunţat medicii de la spitalul unde acesta se afla internat.

Cum sportul grec este zdruncinat de violenţă, probleme apărând şi la un derby fotbalistic disputat tot între Olympiakos şi Panathinaikos, guvernul a anunţat că toate meciurile din campionatul de fotbal se vor juca cu porţile închise, până pe 12 februarie. Preşedintele Ligii Profesioniste din Grecia, Vangelis Marinakis a demisionat la 12 decembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.