Liderul Diviziei A la volei masculin, Steaua Bucureşti, s-a calificat miercuri, în deplasare, în semifinalele competiţiei interne, după ce a învins formaţia CSM Constanţa şi în meciul 2 din 3 programate în sferturile de finală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Steaua Bucureşti s-a impus cu scorul de 3-1, după ce în prima partidă a câştigat tot cu acelaşi scor.

Cu 2-0 la general, Steaua se alătură primelor echipe calificate în semifinale, Dinamo Bucureşti (3-0 şi 3-0 cu Ştiinţa Explorări Baia Mare) şi SCMU Craiova (3-2 şi 3-1 cu Rapid Bucureşti).

În ultima serie a sferturilor se duelează campioana Arcada Galaţi şi SCM Zalău. După două meciuri, scorul este 1-1 la general (3-2 şi 1-3), iar decisivul va avea loc sâmbătă.

Semifinalele se vor disputa tot în sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”, în 8, 12 şi 22 aprilie. Finala campionatului este programată în acelaşi sistem, între 29 aprilie şi 13 mai.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.