Vicecampioana Steaua Bucureşti a anunţat, miercuri, transferul jucătorului Gabriel Cherbeleaţă, care şi-a reziliat contractul cu Dinamo, şi revine în lotul stelist după cinci ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Steaua Bucureşti pregăteşte în detaliu sezonul 2023-2024, unul în care este mai decisă ca niciodată să câştige trofee! Astfel, anunţăm transferul lui Gabriel Cherbeleaţă, un jucător cu un palmares excelent, un om care ştie ce înseamnă să câştigi trofee. În vârstă de 32 de ani, Gabriel joacă pe postul de fals şi revine în Ghencea după o pauză de cinci ani. Pentru a îmbrăca din nou tricoul roş-albastru, Gabriel Cherbeleaţă – om de bază al naţionalei României - şi-a reziliat contractul cu Dinamo şi este pregătit să ajute Steaua să câştige un nou titlu de campioană!”, a transmis Steaua Bucureşti, alături de fotografia cu jucătorul semnând noul contract.

Gabriel Cherbeleaţă are în propriul palmares două trofee Cupa României (2015 şi 2021), două Supercupe (2022 şi 2023) şi două European Silver League, cu naţionala (2019 şi 2022).

În sezonul 2022-2023, Steaua Bucureşti a jucat finala Diviziei A, pierdută cu campioana Arcada Galaţi, în trei partide.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.