Competiţia Golden League la volei feminin a definitivat programul semifinalelor, care se vor disputa în manşă unică, în 16 iunie. Şi echipa masculină a României va juca semifinale, cu Ungaria, dar în Silver League, a doua competiţie valorică similară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Prostejov se va disputa semifinala feminină dintre Cehia şi România, iar în cealaltă dispută se vor duela Franţa - Cehia.

În 19 iunie va avea loc finala Golden League, între câştigătoarele din semifinale.

Tricolorele s-au calificat în semifinale, după următoarele rezultate în grupa C a competiţiei: 3-2 şi 1-3 cu Ucraina, 3-2 şi 3-0 cu Ungaria.

Iniţial a fost programat un sistem cu Turneu Final Four, în organizarea Ucrainei, dar situaţia războiului din ţara vecină a dus la schimbarea formatului, cu semifinale şi finală într-o singură manşă.

Câştigătoarea Golden League va fi recompensată cu 125.000 euro, potrivit CEV.

La masculin, România va întâlni Ungaria în semifinale, iar pentru celălalt loc în finala competiţiei se vor duela Finlanda şi Macedonia de Nord. Semifinalele se vor disputa în 18 iunie, iar finalele pentru medalii în 19 iunie. Câştigătoarea Silver League va promova în Golden League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.