Campioana en-titre a României la volei feminin, Volei Alba Blaj, a fost învinsă marţi,în deplasare, de formaţia Volero Zurich, scor 3-0, în ultimul meci din grupa A a Ligii Campionilor. Volei Alba Blaj s-a calificat în faza Play-off 6 a competiţiei încă din etapa trecută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-22, 25-15, 25-9, după doar 80 minute de joc.

Cealaltă partidă a grupei, între ASPTT Mulhouse VB şi Developres Rzeszow, se joacă tot marţi seară.

În primele cinci meciuri din grupa A, Volei Alba Blaj a obţinut următoarele rezultate: 3-1 cu Volero Zurich, 3-0 şi 3-1 cu Developres Rzeszow, 3-1 şi 3-2 cu ASPTT Mulhouse VB.

După şase etape, Blaj încheie grupa cu 14 puncte, lider, fiind calificată încă din etapa trecută în faza Play-off 6 a competiţiei.

Prima clasată din fiecare din cele patru grupe, plus două echipe cu cea mai bună linie de clasament se vor califica în faza Play-off 6 a Ligii Campionilor, care programează partide între 20 martie şi 5 aprilie.

Tragerea la sorţi a meciurilor din faza Play-off 6 va avea loc la Luxemburg, în 2 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.