Fotbalistul dinamovist Vlad Morar a declarat, duminică seară, după meciul cu Rapid, scor 1-3, că el şi colegii săi au pierdut din cauza greşeleilor individuale şi a faptului că au început jocul prea relaxaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am început foarte prost prima repriză. A doua am avut mai multe ocazii de a marca. Cei care intră trebuie să-şi facă treaba. Greşelile individuale cred că ne-au costat. Nu vreau să comentez despre antrenor. Oricine o să fie o să dăm totul. Cred că începem foarte relaxaţi meciurile şi asta ne costă. Sperăm să nu mai facem aceste greşeli meciurile următoare. Sperăm să prindem barajul şi să terminăm bine acest an”, a spus Morar la posturile care transmit Liga 1.

El a vorbit şi despre golul pe care l-a marcat: “Gabi m-a strigat, mi-a dat-o şi am scăpat singur”.

Formaţia FC Rapid a învins, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Dinamo, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Au marcat Ioniţă ‘3, Kait ‘8 şi Bălan ‘30 pentru învingători, respectiv Morar ’11 pentru Dinamo, echipă la care tocmai ce a revenit pe bancă tehnicianul Dusan Uhrin Jr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.