Căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, a declarat, marţi, după victoria din meciul amical cu Chile, scor 3-2, că germanul Christoph Daum este un antrenor bun care a încercat să implementeze ceva nou, dar i-a fost greu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După minutul 20 am reuşit un joc bun, am arătat ca o echipă puternică. Am încercat să trecem peste rezultatul din Polonia, deoarece nimeni nu se mai gândeşte la calificare. Am încercat să dăm un restart echipei naţionale. Important e să clădim ceva şi să sperăm pentru Campionatul European din 2020. E dureros că nu putem ajunge la o Cupă Mondială. Daum e un antrenor bun, a încercat să implementeze ceva nou, dar i-a fost greu. Avem nevoie de un nou început", a spus Chiricheş la Sport.ro.

Reprezentativa României a învins, marţi, pe Cluj Arena, cu scorul de 3-2, selecţionata statului Chile, deţinătoarea Copei America şi locul 4 în ierarhia FIFA, după ce a fost condusă cu scorul de 2-0. Chilienii au evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Medel din minutul 33.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Stancu '31, Stanciu '60 şi Băluţă '83, în timp ce pentru chilieni au înscris Vargas '8 şi Valencia '18.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.