Echipele de handbal masculin Vive Kielce şi FC Barcelona vor disputa finala Ligii Campionilor, după ce au eliminat sâmbătă, în semifinale, formaţiile Veszprem HC şi THW Kiel, la Turneul Final Four de la Kiel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima semifinală a zilei, Vive Kielce a trecut de Veszprem HC, cu scorul de 37-35, iar în cea de-a doua s-a impus FC Barcelona în disputa cu THW Kiel, scor 34-30.

Finala Ligii Campionilor va avea loc duminică.

Până în vara anului trecut, FC Barcelona a fost antrenată de Xavi Pascual, cu care catalanii au şi câştigat trofeul în 2021. Xavi Pascual a activat la FC Barcelona, începând din 2006, şi a câştigat toate trofeele puse în jos pe plan naţional şi internaţional.

În sezonul 2021-2022, Dinamo Bucureşti, condusă de Xavi Pascual, nu a trecut de faza grupelor în Liga Campionilor, însă a avut o evoluţia curajoasă pe tot parcursul competiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.