Fostul internaţional Viorel Moldovan a declarat, duminică seară, că remiza cu Serbia este cât o victorie pentru selecţionata României, în contextul în care "tricolorii" au jucat în inferioritate numerică în repriza a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un egal cât o victorie. Având în vedere contextul în care am obţinut acest egal, putem spune că suntem mulţumiţi. Şi dacă eram 11 la 11 tot ne era greu cu ei. Să luăm ce e bun din acest meci, acela că nu am pierdut", a declarat Viorel Moldovan la Digisport.

Reprezentativa României a remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, cu selecţionata Serbiei, într-un meci din grupa 4 a seriei C a Ligii Naţiunilor, în care a jucat o repriză în inferioritate numerică şi oaspeţii au ratat un penalti.

În minutul 44, Gabriel Tamaş a fost eliminat pentru o intrare periculoasă, cu piciorul ridicat, la Gacinovici. Arbitrul a dictat eliminare pentru Tamaş şi penalti pentru Serbia. Lovitura de la 11 metri a fost ratată de Tadici, în minutul 45+1.

În aceeaşi grupă, de la ora 21.45 se va disputa meciul Lituania – Muntenegru.

Înaintea acestei confruntări, clasamentul grupei este următorul: 1. Serbia – 8 puncte; 2. România – 6 puncte, 3. Muntenegru – 4 puncte, 4. Lituania – niciun punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.