Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-3, că probabil acest eşec a venit la momentul potrivit şi îi să posibilitatea formaţiei sale să îşi reevalueze poziţia. El a menţionat că Harlem Gnohere, care a ajuns la spital după un impact în timpul jocului, este bine acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu pot să zic că este o înfrângere dură, Probabil a venit la momentul potrivit, pentru că ne trezeşte acest joc şi ne dă posibilitate să ne reevaluăm poziţia şi  ceea ce avem de făcut în continuare. Harlem este bine, a făcut o comoţie, este la spital. Asta e cel mai important acum. Important este ce învăţăm după acest joc. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători care pot face diferenţa şi au făcut diferenţa. Important este să ştim să gestionăm înfrângerile. Întreaga echipă a avut o stare nu prea bună. Din punctul meu de vedere meciul este istorie, nu avem decât de tras învăţăminte după acest joc. Tănase a jucat cu o gripă, nu mai putea să respire la pauză, de aceea l-am schimbat. Criză? Am pierdut un meci. Nu mă tem, mă aştept ca jucătorii să aibă reacţie după acest meci. Atât”, a spus Vintilă la Digi Sport.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

FCSB a deschis scorul în minutul 19, prin Gnohere. Pentru Astra au marcat Alibec ’30, ’60 şi Enache ‘90+6.

Spre finalul partidei, Gnohere a suferit un şoc după un impact cu Lazar, care l-a lovit în zona capului. El a primit îngrijiri timp de câteva minute pe teren, după care a fost scos cu targa, cu gâtul imobilizat. În minutul 85, în locul său a intrat pe teren Hora. După alte câteva minute, Gnohere a fost dus cu ambulanţa la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.