Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat duminică seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, că speră în continuare la câştigarea titlului, deşi diferenţa de puncte faţă de CFR Cluj este mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Matematic dacă mai sunt şanse noi sperăm şi ne vom juca şansa în continuare. Important este să câştigăm noi meciurile care urmează. Noi nu avem voie să abandonăm lupta atât timp cât matematic sunt şanse. Am făcut un fotbal bun, cel puţin acum, după pandemie. Juniorii şi-au făcut treaba foarte bine, sunt mulţumit de ei, În prima repriză trebuia să mai marcăm o dată. Am cel puţin doi jucători care vor reveni sigur la meciul cu Dinamo”, a spus Vintilă la Digi Sport.

Florin Tănase este de părere că FCSB nu mai are şanse să obţină titlul.  “Primul galben a fost nemeritat, m-am dezechilibrat. Al doilea, meritat. Din dorinţă prea mare de a câştiga am avut acea intrare. Îmi pare rău că o să ratez meciul cu Dinamo. Nu cred că mai avem vreo şansă, de fapt sunt sigur, sunt prea multe puncte diferenţă pentru a avea şanse la titlu. Ne rămâne cupa”, a afirmat el.

Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I, în care Florin Tănase a fost eliminat în minutul 76.

Au înscris Florin Tănase ’12 şi Adrian Petre ‘90+3 (penalti pentru un fault al lui M. Constantin) pentru FCSB, respectiv Sergiu Buş ’57 şi Nielsen ‘90+4 pentru oaspeţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.