Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi sunt motivaţi şi pregătiţi pentru confruntarea pentru FC Viitorul, în “marşul” către locul 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem în faţa unui joc important, cu o echipă foarte bună, foarte bine organizată şi cu un antrenor foarte bun, ne va aştepta un joc dificil, dar am încredere că jucătorii mei sunt conectaţi şi pregătiţi pentru a da o ripostă fermă echipei Viitorul. E meritul jucătorilor că reuşesc să se capaciteze şi până la urmă e meritul lor (n.r. – pentru victoriile în deplasare), că ei joacă. O să fie o partidă foarte interesantă din punct de vedere tactic şi aşa ca joc eu consider că jucătorii mei sunt mult mai motivaţi şi mult mai bine pregătiţi pentru această dispută, pentru că suntem într-un marş către locul 1 prin care trebuie să trecem şi mâine prin acest joc pe care-l vom câştiga cu trei puncte, pe care-mi doresc să-l câştigăm cu trei puncte şi să avem acelaşi parcurs bun ca până acum”, a spus Vintilă.

El a precizat că obiectivul său şi al clubului este clasarea pe primul loc. “E specială întâlnirea cu Gheorghe Hagi, mă bucur să-l revăd şi atâta tot. În rest, suntem adversari şi ne respectăm", a mai afirmat tehnicianul.

Meciul FC Viitorul – FCSB, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.