Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, vineri, că nu a fost fair-play din partea lui Adrian Popa să critice clubul bucureştean după despărţirea de acesta şi că s-ar putea ca jucătorul să iasă în dezavantaj dacă îi va răspunde punctual criticilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am auzit şi eu ce a zis Popa, dar din punctul meu de vedere în momentul în care pleci de la un club şi începi să arunci noroi în cei cu care ai mâncat o pâine, în cei despre care ai spus că ţii la ei şi că e clubul tău de suflet şi cauţi scuze în altă parte, nu mi se pare fair-play ceea ce a făcut el. Faptul că încerci să cauţi vinovaţi în afară de a te privi în oglindă.. Dacă mă apuc să-i răspund punctual la tot ce a declarat el s-ar putea să iasă în dezavantaj. Dar eu prefer să îi spun atâtm să-i transmit doar atât: La Al Taawon nu a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor, la Ludogoreţ nu a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor, la Reading nu a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor. Să urmărească, să vadă cât a jucat unde a jucat, după care să vină şi să ne spună dacă într-adevăr noi l-am nedreptăţit sau el are o problemă. Nu e normal ce a făcut, dar este problema lui. Nu sunt supărat pe el, sunt doar dezamăgit. Eu l-am apreciat şi îl apreciez”, a spus Vintilă.

El a precizat că de obicei jucătorii care se despart de club sunt nemulţumiţi: “De obicei jucătorii care pleacă de la o echipă sunt nemulţumiţi pentru că nu mai au serviciu în primul rând, în al doilea rând caută o justificare a nereuşitelor lor. Eu sunt un antrenor care fac ce-mi place şi la clubul care-mi place şi îmi fac meseria cu pasiune. Faptul că un antrenor nu se opune clubului nu mi se pare un defect. Politica clubului primează faţă de ceea ce-şi dorepte antrenorul în alte circumstanţe”.

Miercuri, fotbalistul Adrian Popa, care s-a despărţit de FCSB după ce marţi i-a expirat contractul, a declarat la Digi Sport că nu a meritat criticile din ultima perioadă ale lui Gigi Becali şi că şi mama sa a fost afectată de acestea. El a mai vorbit despre cum antrenorul a vrut să-l amendeze, dar şi cum a rămas fără replică atunci când l-a antrebat pe Bogdan Vintilă ce trebuie să joace într-un meci în care a intrat din postura de rezervă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.