José Rojo Martín 'Pacheta', care a preluat conducerea tehnică a echipei Villarreal la începutul lunii septembrie, nu mai este antrenorul formaţiei spaniole, a anunţat vineri 'submarinul galben', locul 13 în LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul doreşte să le mulţumească lui şi stafului său tehnic pentru munca, dedicarea, profesionalismul şi angajamentul de care a dat dovadă în timpul petrecut la club şi îi urează succes în viitorul său profesional", se arată pe site-ul villarrealcf.es.

Miguel Angel Tena, directorul sportiv la Villarreal, se va ocupa de antrenamentul de sâmbătă şi va fi pe bancă la meciul cu Atlético Madrid, de duminică, de la ora 21:00.

Villarreal se află pe locul doi în grupa din Liga Europa, după Rennes, după ce a învins joi Maccabi Haifa cu 2-1, dar ocupă locul 13 în La Liga. În douăsprezece meciuri la conducerea echipei spaniole, Pacheta a înregistrat cinci victorii, trei remize şi patru înfrângeri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.