Meciul Villarreal - Steaua, contând pentru ultima etapă a grupei L a Ligii Europa, a început, joi, pe arena El Madrigal. Steliştii au nevoie de victorie pentru a fi sigură de accederea în primăvara europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 19.46: Villarreal conduce Steaua, scor 2-1; Trigueros a marcat în minutul 88

Villarreal conduce Steaua, scor 2-1, în meciul din ultima etapă a grupelor Ligii Europa, după ce Trigueros a marcat în minutul 88.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

UPDATE 19.13: Steaua a egalat Villarreal, scor 1-1; Achim a marcat în minutul 55

Echipa Steaua a reuşit egalarea în meciul cu formaţia Villarreal, scor 1-1, după ce Achim a marcat în minutul 55.

Achim a punctat după centrarea lui Tamaş.

UPDATE 18.46: Villarreal conduce Steaua, scor 1-0, la pauză, în ultima etapă a grupelor Ligii Europa

Echipa Steaua este condusă de formaţia Villarreal cu scorul de 1-0, după 45 de minute de joc, în meciul de pe arena El Madrigal.

UPDATE 18.18: Steaua este condusă de Villarreal, scor 1-0; Sansone a marcat în minutul 15

Echipa Steaua este condusă de formaţia Villarreal cu scorul de 1-0, după ce Sansone a marcat în minutul 15, din centrarea lui Mario Gaspar.

Partida contează pentru ultima etapă a grupei L a Ligii Europa.

Villarreal are în teren următorii jucători: Asenjo - Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, J.Costa - Dos Santos, Trigueros, Bruno Soriano, Roberto Soriano - Bakambu, Sansone. Antrenor: Fran Escriba

Steaua evoluează în formula: Niţă - Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic - Enache, Pintilii, Bourceanu, De Amorim - Popa, Boldrin. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Meciul este arbitrat de germanul Manuel Grafe.

Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei aviatice de la Medellin, în care şi-au pierdut viaţa antrenorii şi 19 jucători ai echipei braziliene Chapecoense.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.