Favorita principală Daria Kasatkina (Rusia), locul 10 WTA, a obţinut, marţi, cea mai dificilă victorie dintre capii de serie care au intrat pe teren la WTA Elite Trophy de la Zhuhai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kasatkina a învins-o, cu scorul de 6-1, 3-6, 7-5, pe chinezoaica Qiang Wang (China), locul 22 WTA şi cap de serie numărul 11, în primul meci al Grupei Azaleea, din care mai face parte Madison Keys (SUA), locul 16 WTA şi cap de serie numărul 6.

În Grupa Orhideea, Arina Sabalenka (Belarus), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 3, a întrecut-o, cu 6-4, 6-4, pe Ashleigh Barty (Australia), locul 19 WTA şi cap de serie numărul 9. Din această grupă mai face parte Caroline Garcia (Franţa), locul 18 WTA şi cap de serie numărul 8.

În Grupa Trandafir, Elise Mertens (Belgia), locul 13 WTA şi cap de serie numărul 4, a câştigat, cu 6-3, 6-1, meciul din prima etapă disputat cu Anett Kontaveit (Estonia), locul 20 WTA şi cap de serie numărul 10. Julia Goerges (Germania), locul 14 WTA şi cap de serie numărul 5, este şi ea în această grupă.

Câştigătoarele celor patru grupe se califică în semifinale. Deţinătoarea trofeului este Julia Goerges.

Miercuri, va intra în competiţie, la dublu, Mihaela Buzărnescu. Românca şi coechipiera ei, poloneza Alicja Rosolska, cap de serie numărul 1, vor da piept cu echipa Shuko Aoyama/Ligia Marozava (Japonia/Belarus), cap de serie numărul 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.