Echipa Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, formaţia Hebei, într-un meci din etapa a XXVI-a a a campionatului Chinei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Santini ’18, Wu Xi ’21, ’76 şi Miranda ’42. Pentru Hebei a înscris Dong, în minutul 57.

În minutul 89, oaspeţii au ratat un penalti prin Fernandinho.

Jiangsu ocupă locul cinci în clasament, cu 43 de puncte, iar Hebei este pe 13, cu 26 de puncte. Lider este Guangzhou Evergrande, care are 62 de puncte.

În Belgia, Antwerp, echipă antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă în deplasare de KV Mechelen, scor 3-1, în etapa a XI-a. Antwerp a condus prin golul marcat de Mbokani, în minutul 19. Pentru Mechelen au înscris Peyre ’40, De Camargo ’45 şi Vanlerberghe ‘90+5.

Antwerp ocupă locul cinci în clasament, cu 17 puncte, iar Mechelen este pe patru, cu 20 de puncte. Lider este FC Bruges, care are 26 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.