Belgianul David Goffin l-a învins într-un meci maraton pe americanul Frances Tiafoe, duminică, şi s-a calificat în sferturi la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

David Goffin (nr 70 ATP) şi Frances Tiafoe (nr 29 ATP) s-au înfruntat în optimile de la Wimbledon, de-a lungul a patru ore şi 36 de minute.

Mai vârstnicul Goffin (31 de ani) l-a eliminat pe americanul în vârstă de 24 de ani după ce a dispus de acesta în cinci seturi: 7-6, 5-7, 5-7, 6-4, 7-5. Meciul a fost echilibrat, belgianul impunându-se deşi Tiafoe a avut cifre sensibil mai bune la punctele câştigate cu primul şi al doilea serviciu.

Goffin a reuşit 18 aşi şi a avut 44 de greşeli neforţate, în timp ce Tiafoe a făcut 61 de greşeli neforţate. În sferturile de la Wimbledon, David Goffin va juca împotriva britanicului Cameron Norrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.