Jucătoarea Victoria Azarenka (Belarus), locul 8 WTA şi cap de serie 13, s-a calificat, joi, în finala turneului de la Miami, trecând în semifinale de sportiva germană Angelique Kerber, numărul 3 mondial şi favorită 2, scor 6-2, 7-5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Azarenka a câştigat meciul într-o oră şi 33 de minute.

În finală, sportiva din Belarus o va întâlni pe jucătoarea rusă Svetlana Kuzneţova, locul 19 WTA şi favorită 15, care a învins-o în semifinale pe elveţianca Timea Bacsinszky, numărul 20 mondial şi cap de serie 19.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Victoria Azarenka a câştigat în acest an turneele de la Brisbane şi Indian Wells. Azarenka are în palmares 19 titluri la simplu. În cazul în care se va impune în finala cu Svetlana Kuzneţova, ea va deveni a treia jucătoare care câştigă într-un an turneele de la Indian Wells şi Miami, după Steffi Graf (1994, 1996) şi Kim Clijsters (2005).

Svetlana Kuzneţova s-a impus în 2016 la turneul de la Sydney. Ea are în palmares 16 titluri la simplu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.