Victor Boniface, atacantul nigerian al lui Bayer Leverkusen, s-a accidentat în cantonamentul echipei naţionale a Nigeriei şi va lipsi de pe teren până în luna aprilie, a anunţat marţi gruparea germană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victor Boniface (23 de ani) s-a accidentat în cantonamentul Nigeriei din Qatar, el acuzând probleme în zona inghinală. Jucătorul a efectuat un RMN la Koln şi acesta a dezvăluit că accidentarea este una serioasă, iar Boniface va fi operat în zilele următoare. Conform unui comunicat publicat de clubul Bayer Leverkusen pe site-ul propriu, Boniface va putea reveni în lotul echipei abia la începutul lunii aprilie.

Atacantul reuşise 16 goluri şi 8 pase decisive în toate meciurile disputate în acest sezon.

Victor Boniface este al doilea jucător din echipa Nigeriei care va rata Cupa Africii pe Naţiuni din cauza accidentărilor, după Wilfred Ndidi.

Jose Peseiro, selecţionerul Nigeriei, l-a convocat, în locul lui Boniface, pentru CAN, pe atacantul de la OGC Nice, Terem Moffi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.