Li Yuyi, vicepreşedintele Federaţiei Chineze, este vizat de o anchetă pentru „încălcări grave ale legii”, într-o campanie anticorupţie cu impact direct asupra fotbalului din China.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ancheta deschisă la sfârşitul lunii martie 2023 şi care vizează înalţi oficiali din fotbalul chinez, vineri Administraţia Generală de Sport din China l-a luat în vizor şi pe Li Yuyi, vicepreşedintele Federaţiei de Fotbal.

Li Yuyi a fost demis din funcţia deţinută. El se afla şi la conducerea primei ligi chineze. Li Yuyi este ultimul dintr-o serie de lideri de top ai fotbalului chinez care vor fi investigaţi în ultimele luni, numele său adăugându-se pe o listă unde mai apar Chen Xuyuan, fostul preşedinte al Federaţiei de Fotbal din China (CFA) sau Li Tie, fost antrenor al echipei naţionale şi jucător în Premier League, la Everton şi Sheffield United.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.