Antrenorul interimar al echipei FCSB, Vergil Andronache, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că ultimele zile au fost ca nişte ani pentru gruparea "roş-albastră", după demisia lui Bogdan Andone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am vorbit cu băieţii, atmosfera este una bună acum. Zilele astea au fost pentru noi ca nişte ani. Nu e uşor, a fost o stare de oboseală. Dar noi credem că sintagma "nu se poate" nu trebuie să existe. I-am felicitat pe băieţi pentru modul în care s-au antrenat zilele astea. Contează foarte mult antrenorul, dar grupul e foarte unit. Le-am zis jucătorilor că trebuie să fim bărbaţi adevăraţi, au dorinţa de a câştiga. Luni seară veţi vedea o echipă determinată. Vom arăta o altă faţă, cel puţin din punct de vedere al atitudinii", a declarat Andronache, informează digisport.ro.

Andronache va conduce FCSB la meciul cu Astra, programat, luni, în etapa a IV-a a Ligii I.

FCSB a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu tehnicianul Bogdan Andone cu privire la rezilierea contractului acestuia.

Conducerea tehnică va fi preluată, la următorul meci, cu Astra Giurgiu, de Vergil Andronache şi Dacian Nastai.

Bogdan Andone a condus echipa bucureşteană în şapte partide oficiale în acest sezon, înregistrând patru victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri.

Andone şi-a anunţat demisia de la FCSB, joi seară, după meciul cu Alaşkert, scor 2-3, din preliminariile Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.