Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 0-3, că dacă nu era greşeală portarului Traian Marc la primul gol, formaţia sa juca o săptămână şi nu pierdea acest meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un meci pe cae nu ştiu cum l-am pierdut. Am avut două, trei situaţii de a marca şi am avut o fază la care puteam primi penalti. La prima greşeală a noastră, a lui Marc, care a fost impardonabilă, am luat acel gol din nimic. Era normal ca acel gol să ne pună puţin plumb în picioare, iar lui Dinamo să-i dea elan. Dacă nu era greşeala lui Marc, jucam o săptămână şi nu pierdeam acest joc. Nu ne interesează cine va câştiga campionatul. Am făcut greşeli impardonabile. Cred că Marc a apreciat greşit ieşirea. A avut o zi mai slabă. Dinamo nu a avut niciun şut în prima repriză. Nu cred că poate pune cineva sub semnul întrebării corectitudinea noastră. E greu să-i motivezi pe jucători când ştii că nu poţi juca în cupele europene. Mergem la meciul cu Viitorul să câştigăm", a spus Miriuţă la Digisport.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), formaţia CFR Cluj, în primul meci al etapei a noua a play-off-ului Ligii I şi a urcat pe primul loc în clasament, înaintea următoarelor două meciuri din play-off, care vor avea loc duminică şi luni.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Filip '50, Hanca '87 şi Bumba '90+7 din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.