Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 4-1, că a avut emoţii după golul oltenilor, dar a precizat că jucătorii săi şi-au revenit repede.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt obosit, dar foarte bucuros. Ştiu ce caracter au jucătorii mei. Nu mă aşteptam la o asemenea diferenţă. A fost la 180 de grade faţă de meciul de la Timişoara. Am avut emoţii la 2-1, au marcat un gol rapid, au venit peste noi, dar ne-am revenit foarte repede. Au dispărut emoţiile după golul trei. Sper să fie convocat la naţională Deac, dacă va juca în continuare aşa. Ne pare rău că nu s-a ieşit din insolvenţă, sper s-o facem la sfârşitul lui mai. Merită echipa asta şi oraşul Cluj-Napoca. Noi oricum, am fi jucat la fel”, a spus Miriuţă, conform digisport.ro.

Echipa CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1 (2-0), formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului şi a urcat pe locul doi în clasamentul Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de C. Deac '18, '73, Păun '20 şi Gomelt '69, în timp ce pentru gazde a înscris Gustavo, în minutul 49, din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.