Virgil van Dijk crede că Darwin Nunez, coechipierul său la echipa FC Liverpool, trebuie să înveţe să se controleze mai mult pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fundaşul olandez al echipei FC Liverpool speră că atacantul uruguayan Darwin Nunez a învăţat ceva din eliminarea pe care a suferit-o în luni, în meciul cu echipa Crystal Palace. ”El trebuie să se controleze. Să ştie că în Premier League se întâmplă astfel de faze, dar nu trebuie să riposteze. Noi, grupul, îl sprijinim şi sperăm ca acest lucru să nu se mai repete, iar el să ţină cont de această experienţă”, a declarat van Dijk.

Darwin Nunez l-a lovit cu capul pe jucătorul echipei Crystal Palace, Joachim Andersen, în minutul 57 al partidei dintre echipele FC Liverpool şi Crystal Palace, scor 1-1, iar arbitrul Paul Tierney i-a arătat direct cartonaşul roşu.

Nunez a fost suspendat pentru trei partide şi va rata meciurile cu Manchester United, Bournemouth şi Newcastle.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.