Giovanni van Bronckhorst, antrenorul echipei scoţiene Glasgow Rangers, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă organizată înainte de meciul din campionat cu Livingston, că Ianis Hagi se află în etapa finală a pregătirilor de după accidentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de jurnaliştii prezenţi dacă absenţele jucătorilor accidentaţi nu au fost resimţite în rezultatele din ultima perioadă, Giovanni van Bronckhorst a răspuns: ”Normal că ne afectează absenţa lor. Şi mă duc mult în urmă, ca să încep cu Ianis. Ianis Hagi este unul din cei mai creativi jucători pe care îi avem. El a suferit o accidentare pe termen lung, iar acum este în perioada de finală de pregătire. Mă bucur pentru el (...) pentru că ne-a lipsit. Cred că am fost afectaţi de absenţa jucătorilor care au avut probleme medicale. Am fost nevoiţi să ajustăm pe ici, pe colo. Dar în curând ne vom putea baza din nou pe ei”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.