Tehnicianul echipei FC Barcelona, Ernesto Valverde, a convocat şase jucători de la academia clubului, pentru meciul pe care îl va disputa împotriva formaţiei Cultural Leonesa în Cupa Spaniei, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Portarul Inaki Pena, 19 ani, mijlocaşul Alena, 20 de ani, fundaşul Miranda, 18 ani, mijlocaşul Riqui Puig, 19 ani, fundaşii Cuenca, 18 ani, şi Chumi, 19 ani, toţi de la Barcelona B, au fost chemaţi la echipa mare de Valverde.

Totuşi, antrenorul catalanilor nu îi poate alinia în acelaşi timp pe toţi şase, deoarece regulamentul competiţiei îl obligă să aibă pe teren cel puţin şapte jucători de la prima echipă, în orice moment al jocului. Din lotul convocat nu lipsesc Semedo, Arthur, Dembele, Rafinha, Sergi Roberto, Arturo Vidal, Munir, însă Valverde îi odihneşte pe Ter Stegen, Luis Suarez, Jordi Alba, Pique, Rakitici, Coutinho, iar Messi este accidentat.

Barcelona B evoluează în liga a III-a, la fel ca adversara din cupă, însă în serii diferite.

Cultural Leonesa - FC Barcelona va avea loc, miercuri, la Leon, în 16-imile de finală ale Cupei Spaniei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.