Fotbalistul Valentin Lazăr a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că ar fi putut să aleagă altă echipă sau să rămână în Turcia, dar a revenit la Dinamo şi se bucură pentru asta, deşi formaţia bucureşteană este într-o situaţie dificilă. El a menţionat că orice ajutor financiar pentru club este binevenit, făcând referire la eforturile suporterilor pentru a ajuta FC Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am plecat (n.r - în străinătate) într-un moment bun al meu, am plecat pentru a-mi realiza familia, am plecat într-un campionat nu foarte puternic, dar bine financiar. Acum m-am întors într-un moment greu, puteam să aleg altă echipă sau puteam să mai stau în Turcia pentru că mai aveam un an jumătate contract. Am ales să mă întorc acasă şi mă bucur pentru asta. Orice ajutor financiar pentru club în situaţia asta este binevenit. Depinde cum va fi, cât de legal va fi. Ar fi bine să dea şi bani şi să fie şi la stadion, pentru că asta e cel mai important pentru noi, cu suporteri foarte mulţi în tribună avem şi noi altă atitudine.  Ştim problema stadionului. Probabil că oamenilor li s-a luat să vină pe acelaşi stadion de atâţia ani, sper ca lucrurile să se îndrepte”, a spus Lazăr.

Valentin Lazăr a evitat să vorbească despre problemele financiare ale clubului, precizând că el a trecut şi prin perioade cu cinci luni şi jumătate neplătite şi nu s-a vorbit atât de mult despre acest subiect. “Atunci? Hai să aşteptăm”, a adăugat el.

Lazăr consideră că meciuri dinamoviştilor cu Astra Giurgiu, primul oficial din acest an, va fi dificil. "Este un meci foarte greu, suntem cu toţii conştienţi de ce se întâmplă la noi, ce puncte avem de recuperate. Sper să începem cu dreptul. Toată ţara vorbeşte de cei doi, Alibec şi Budescu. E normal, sunt jucători de valoare. Mâine vom avea vizionare şi sper să găsim modalitatea cea mai bună să închidem jocul lor.  Noi avem un obiectiv, ei cred că în mare parte şi-au îndeplinit obiectivul, acela de a fi în play-off, pentru noi important e să o luăm pas cu pas şi după vom vedea ce va fi. Cred că avem jucători de valoare, altfel nu cred că mă întorceam. Uitându-ne în clasament, e greu să te uiţi, dar sper în astea patru meciuri să dăm tot şi în cazul în care vom câştiga primul meci, apoi vom vedea cum vom aborda următoarele trei”.

El a mai declarat că speră ca Dinamo să joace pe Arena Naţională derbiul cu FCSB: “Sperăm să jucăm pe Arena Naţională, e un stadion frumos şi sută la sută vor veni foarte mulţi fani dinamoviştI”.

Joi au fost prezentaţi la FC Dinamo şi ceilalţi trei jucători aduşi în această iarnă, Szabolcs Kilyen, Lukas Skovajsa şi Kristian Kostrna.

"Este a treia zi aici pentru mine, este bine pot spune, mă bucur că am venit aici şi sper să facem o treabă bună. Îmi doream să ajung la o echipă de tradiţie, cu asemenea galerie şi suporteri, nu pot decât să mă bucur de lucrul ăsta şi să profit de şansă. Este, pot spune, un vis împlinit să pot juca un derbi, cel mai mare din România, şi mă bucur de lucrul ăsta. Obiectivul meu este să pot juca cât mai mult şi să ajut echipa cât se poate de bine" , a declarat Szabolcs Kilyen.  

Skovajsa crede că Dinamo se poate califica în play-off-ul Ligii I. "Mă simt foarte bine şi abia aştept să joc pentru Dinamo. Voi da totul pentru echipă şi cred că vom obţine succese. Ştiam că Dinamo a fost un club de mare succes. Istoria este una bună şi cred că încă este posibil să ajungem în play-off, vom încerca" , a spus el.

"Prima impresie este foarte bună. Am fost foarte fericit să ajung la Dinamo, este un club mare, cu o istorie în spate, până acum totul este bine, m-am întâlnit cu colegii, antrenorul şi staful, deci până acum sunt foarte mulţumit. Ştiu că este un derbi de tradiţie. Steaua este un club mare, Dinamo la fel, fanii sunt înnebuniţi după astfel de meciuri aşa că sper se va juca pe un stadion mare, Arena Naţională, şi va fi un meci pe măsură. Eu sunt în formă, sunt pregătit" , a afirmat şi Kristian Kostrna.

Dinamo va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.00, echipa Astra Giurgiu, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.