Echipa de volei feminin VakifBank Istanbul este prima calificată în finala Ligii Campionilor, după ce a învins sâmbătă, în prima semifinală a Turneului F4 de la Bucureşti, formaţia Imoco Volley Conegliano, cu scorul de 3-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-22, 25-21, 17-25, 15-25, 16-14, după două ore şi jumătate de joc.

Victoria echipei turce a fost decisă prin ”challenge”, după ce ultimul său atac a fost considerat out, dar reluarea video a demonstrat că mingea a fost atinsă de blocajul advers.

În cea de-a doua semifinală se vor confrunta, de la ora 19.00, gazda Turneului F4,  Volei Alba Blaj, şi echipa turcă Galatasaray Istanbul.

La Turneul Final Four de la Bucureşti asistă mai multe personalităţi din voleiul european, plus foste glorii ale voleiului românesc, între care şi Cristina Pârv, căpitan al naţionalei timp de mulţi ani, care a sosit din Brazilia pentru eveniment, în calitate de ambasador al FR Volei.

Învingătoarele vor juca, duminică, pentru trofeul Ligii Campionilor (ora 19.00), iar învinsele, în deschidere, pentru medalia de bronz (16.00).

Volei Alba Blaj s-a calificat direct la Turneul Final Four datorită faptului că este gazdă, iar celelalte participante au trecut şi prin faza Play-off 6 pentru accederea în ultimul act de la Bucureşti.

În 2017, Liga Campionilor a revenit echipei turce VakifBank Istanbul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.