Utah Jazz a anunţat, vineri, că baschetbaliştii Rudy Gobert şi Donovan Mitchell, care au fost infectaţi cu coronavirus, s-au vindecat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“La 14 zile după ce au fost testaţi pentru depistarea Covid-19, toţi jucătorii şi staful Utah Jazz şi-au încheiat perioada de izolare şi carantină şi au fost declaraţi sănătoşi de Departamentul de Sănătate din Utah (UDOH). UDOH a stabilit că toţi jucătorii şi staful, inclusiv Donovan Mitchell şi Rudy Gobert, care au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, nu mai reprezintă un risc de infectare pentru ceilalţi”, se arată într-un comunicat al echipei din NBA.

Cel puţin 14 jucători din NBA au contractat până acum noul coronavirus, între care vedeta echipei Brooklyn Nets Kevin Durant şi Marcus Smart de la Boston Celtics. Între timp, Christian Wood de la Detroit Pistons s-a vindecat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.