Echipa UTA Bătrâna Dpoamnă a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia ASU Politehnica Timişoara, în ul;timul meci al etapei a XVI-a a Ligii a II-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au deschis scorul prin Blănaru, în minutul 71, gazdele reuşind egalarea prin Andor, în minutul 88.

În minutul 76, Chindriş (UTA Bătrâna Doamnă) a ratat o lovitură de pedeapsă. Iniţial, el a înscris din penalti, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a dictat repetarea loviturii deoarece mai mulţi jucători arădeni au pătruns în careu.

Mai multe incidente violente au avut loc înaintea meciului, membri ai celor două galerii luându-se la bătaie. Un bărbat a fost lovit în cap şi este în stare gravă în spital, cu fractură craniană, iar jandarmii urmează să dea mai multe sancţiuni.

În clasament conduce Juventus Bucureşti, cu 36 de puncte, fiind urmată de FC Braşov, cu 34 de puncte, şi de Sepsi Fântu Gheorghe, cu 31 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.