Jamaicanul Usain Bolt a testat în urmă cu câteva zile pista Stadionului Naţional din Tokyo şi a declarat că va fi prezent la Jocurile Olimpice din 2020 în calitate de simplu spectator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La şapte luni de la ceremonia de deschidere a stadionului a avut loc un nou evenoment, de inaugurare a arenei, la care starul Jamaican a alergat 200 de metri pe pistă într-o cursă demonstrativă, alături de sportivi paralimpici. A fost primul eveniment public pe stadionul cu o capacitate de 60.000 de locuri, relatează AFP.

“A fost o experienţă frumoasă să alerg în faţa atâtor oameni. M-am bucurat de experienţă, având în vedere faptul că nu voi concura la Olimpiadă”, a declarat Bolt. “Dacă revin în competiţii? Nu”, a adăugat el.

Stadionul Naţional din Tokyo va găzdui ceremoniile de deschidere şi de închidere, precum şi probele de atletism din cadrul JO.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.