Organizatorii de la US Open au anunţat, miercuri, jucătorii şi jucătoarele care au primit wild-card-uri pentru participarea la ultimul turneu de Mare Şlem al anului. Printre aceştia se numără şi nume precum Dominic Thiem, Venus Williams sau Sofia Kenin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Austriacul Dominic Thiem a fost numărul 3 mondial, dar acum se află pe poziţia 228, după ce în anul 2021 nu a jucat din cauza unei accidentări. El a primit wild-card pentru turneul masculin de la US Open, alături de jucători precum australianul Rinky Hijikata, americanii Emilio Nava, Sam Querrey şi Learner Tien sau francezul Ugo Humbert.

În turneul feminin, wild-card-uri au primit, printre altele, americancele Venus Williams (42 de ani), Sofia Kenin, CoCo Vandeweghe, Elizabeth Mandlik, franţuzoaica Harmony Tan sau australianca Jaimee Fourlis.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.