Simona Halep, locul I WTA, va evolua, luni, în jurul orei 01.00, cu jucătoarea americană Caroline Dolehide, locul 165 WTA, beneficiară a unui wild card, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această partidă este a patra pe arena principală. Înainte, începând de duminică, de la ora 21.00, se vor desfăşura meciul feminin Petra Kvitova (Cehia) - Amanda Anisimova (SUA) şi partidele masculine Taro Daniel (Japonia) - Novak Djokovici (Sebia) şi Roger Federer (Elveţia) - Federico Delbonis (Argentina), întreruptă din cauza ploii, la scorul de 6-3, 2-2.

Tot luni va evolua şi Monica Niculescu la dublu. Ea şi coechipiera ei Andrea Hlavackova, favoritele numărul 5, vor da piept, în ultima partidă de pe terenul 5, cu cuplul Shuko Aoyama/Zhaoxuan Yang (Japonia/China), în turul al treilea al probei de dublu feminin.

La dublu masculin, echipa Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 6, joacă la turneul de 1.000 de puncte în meciul din turul I cu perechea Ryan Harrison/Max Mirnîi (SUA/Belarus), programat duminică, de la ora 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.