Simona Halep, locul 1 mondial, a anunţat, marţi, pe Twitter, că suferă de hernie de disc, şi că speră să revină cât mai rapid în competiţie. Ulterior, ea a precizat că nu se pune problema unei operaţii, ci a unui tratament care va consta în exerciţii şi fizioterapie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Halep, despre hernia de care suferă: Sub nici o formă nu se pune problema operaţiei 

Simona Halep a revenit cu precizări despre hernia de disc de care suferă, menţionând că nu se pune problema unei operaţii, ci a unui tratament care va consta în exerciţii şi fizioterapie.

 

"Mulţumesc fanilor mei de peste tot şi în special din România, pentru grija pe care mi-o poartă şi care sunt îngrijoraţi după ştirile apărute în mass media din România. Aş dori să precizez că este o hernie de disc, într-adevăr, dar sub nici o formă nu se pune problema operaţiei. Voi urmă tratamentul adecvat care constă în exerciţii şi fizioterapie. Voi reveni cu informaţii!", a postat Halep, pe Facebook.

Simona Halep a anunţat că are hernie de disc

"Am făcut un RMN şi am o hernie de disc. Voi discuta cu medicii mei în următoarele zile, dar sper să revin rapid şi vă voi ţine la curent. Mulţumesc pentru sprijin şi încurajări", a scris Halep pe Twitter.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.