Meciurile CFR Cluj - FC Viitorul şi FCSB - Astra Giurgiu, care decid campioana Ligii I, se desfăşoară, duminică seară, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, respectiv Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Lupta pentru titlu în Liga I: CFR Cluj - FC Viitorul, scor 1-0; FCSB - Astra Giurgiu, scor 1-0; la pauză

CFR Cluj conduce FC Viitorul, scor 1-0, acelaşi scor fiind înregistrat şi la FCSB - Astra Giurgiu, la pauza meciurilor din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, care vor decide campioana României.

Pentru CFR Cluj a marcat Djokovici, în minutul 43, în timp ce pentru FCSB la meciul cu Astra a înscris Gnohere, în minutul 40.

În al treilea meci din play-off, CS Universitatea Craiova conduce CSM Poli Iaşi, scor 2-1. Pentru ieşeni a punctat Kizito '16, iar pentru craioveni au înscris Mateiu '28 şi Băluţă '35.

CFR Cluj luptă pentru un al patrulea titlu de campioană din istoria sa, iar FCSB pentru un al 27-lea titlu.

Clasamentul înaintea acestor meciuri este următorul:

1. CFR Cluj - 47 puncte;

2. FCSB - 46;

3. FC Viitorul - 35;

4. CSU Craiova - 35;

5. Astra - 33;

6. CSM Poli Iaşi - 24.

Tehnicianul CFR-ului, Dan Petrescu, se află la meciul 500 din cariera de antrenor.

Liga Profesionistă de Fotbal a trimis două echipe de reprezentanţi la stadionul Dr. Constantin Rădulescu şi pe Arena Naţională, având pregătite câte două două trofee identice, două rânduri de tricouri de campioni şi două rânduri de medalii.

Tot de la aceeaşi oră se dispută meciul CSM Poli Iaşi - CS Universitatea Craiova, al treilea meci din play-off.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.