Meciul Dinamo – Universitatea Craiova, contând pentru etapa a doua a Ligii I, a fost întrerupt, în minutul 25, după ce tehnicianului Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Partida s-a reluat după o întrerupere de aproximativ un sfert de oră, ambulanţa care l-a preluat pe tehnicianul Eugen Neagoe de pe banca de rezerve părăsind stadionul. Ulteror, directorul sportiv Ionel Dănciulescu a declarat că antrenorul Eugen Neagoe este mai bine, după ce a fost transportat la spital deoarece i s-a făcut rău în minutul 25 al meciului dintre Dinamo şi Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Ambulanţa a plecat de la Arena Naţională, partida Dinamo - Universitatea Craiova s-a reluat după o întrerupere de un sfert de oră
CITEȘTE ȘI Dănciulescu: Din câte ştiu, Eugen Neagoe e mai bine acum; Nu s-a simţit bine, a spus că are un puseu de tensiune..

Ambulanţa a venit până la banca de rezerve pentru a-l prelua pe antrenor, iar medicii au depus eforturi ca să îl stabilizeze pe Neagoe, iar după aproximativ cinci minute tehnicianul a fost urcat în ambulanţă.

Jucătorii şi fanii s-au arătat extrem de afectaţi de ce s-a întâmplat, mulţi dintre ei fiind văzuţi rugându-se. Suporterii i-au scandat numele lui Neagoe. 

Centralul Istvan Kovacs s-a consultat cu observatorul Eduard Alexandru pentru a decide ce este de făcut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.