Irina Begu, locul 45 WTA, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA 250 de la Palermo, al cincilea său trofeu la simplu în circuitul WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Begu a învins-o în finală pe sportiva italiană Lucia Bronzetti, numărul 78 mondial, scor 6-2, 6-2, într-o oră şi 33 de minute.

Românca a obţinut un premiu de 26.770 de euro şi 280 de puncte.

“O felicit pe Lucia, ai avut o săptămână extraordinară. Ştiu că vei avea mult mai multe finale şi sigur vei obţine trofee Îi mulţumesc echipei mele. Fără voi nu aş avea acest trofeu. Pentru mine Palermo este un loc special, am o parte din familie aici. Vă mulţumesc că aţi venit şi m-aţi susţinut. Sigur voi reveni. Vă mulţumesc tuturor, organizatorilor şi copiilor de mingi. Ştiu că a fost o perioadă dificilă cu pandemia, voi aţi fost primii care aţi readus tenisul. Mulţumesc din nou, ne revedem la anul”, a spus Irina Begu la ceremonia de după finală.

Begu mai are în palamares trofeele la simplu la Tashkent în 2012, Seul în 2015, Florianopolis în 2016 şi Bucureşti în 2017.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.