Reprezentativa Argentinei a devenit prima finalistă a Cupei Mondiale din Qatar, după ce a învins în semifinale, marţi seară, la Lusail, selecţionata Croaţiei, scor 3-0. Argentinienii vor juca în finală cu echipa câştigătoare a meciului Franţa – Maroc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Stadionul Lusail, Argentina a deschis scorul în minutul 33, după un penalti acordat pentru contactul dintre Livakovic şi Julian Alvarez. A transformat Messi, impecabil, pentru 1-0. În minutul 38, Messi i-a pasat lui Julian Alvarez care nu a putu fi oprit în drumul spre gol de Brozovic, Sosa sau Juranovic şi a fost 2-0 la pauză. Al treilea gol al meciului a fost marcat de Julian Alvarez, în minutul 69, după ce Messi l-a ridiculizat pe Gvardiol şi a pasat direct în faţa porţii.

S-a terminat 3-0 pentru Argentina, care se află la a şasea finală de Cupă Mondială din istorie, din care a câştigat două, în 1978 şi 1986.

ARGENTINA: E. Martinez – Molina (Foyth 86), Romero, Otamendi, Tagliafico - De Paul (Palacios 74), E. Fernandez, Paredes (Lisandro Martinez 62), Mac Allister (Correa 86) - Messi, Julian Alvarez (Dybala 74).SELECŢIONER: Lionel Scaloni

CROAŢIA: Livakovic - Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa (Orsic 46) – Modric (Majer 81), Brozovic (Petkovic 50), Kovacic – Pasalic (Vlasic 46), Kramaric (Livaja 72), Perisic. SELECŢIONER: Zlatko Dalic

Cartonaşe galbene:Romero 68, Otamendi 71 / Livakovic 32, Kovacic 32

Cartonaş roşu: Mario Mandzukic (antrenor – Croaţia) min. 35

Arbitru: Daniele Orsato (Italia)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.