Formaţia Atletico Madrid a învins, miercuri, la Lyon, cu scorul de 3-0, echipa Olympique Marseille şi a câştigat Liga Europa pentru a treia oară în istoria sa. Căpitanul echipei Atletico, Gabi, şi atacantul Fernando Torres au primit trofeul Ligii Europa de la preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, miercuri, la Lyon, după victoria madrilenilor, scor 3-0, cu Olympique Marseille.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Căpitanul echipei Atletico, Gabi, şi Fernando Torres, au primit trofeul Ligii Europa de la preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin

Căpitanul echipei Atletico, Gabi, şi atacantul Fernando Torres au primit trofeul Ligii Europa de la preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, miercuri, la Lyon, după victoria madrilenilor, scor 3-0, cu Olympique Marseille.

Mai întâi au fost premiaţi arbitrii meciului, conduşi de olandezul Bjorn Kuipers, iar apoi au fost premiaţi jucătorii de la Olympique Marseille.

A fost apoi rândul celor de la Atletico să fie premiaţi, trofeul fiind ridicat de căpitanul Gabi, care, la 34 de ani, a devenit cel mai în vârstă marcator din istoria finalelor Ligii Europa. El a ridicat trofeul alături de jucătorul emblematic al madrilenilor, Fernando Torres.

Deşi în perioada lui Michel Platini trofeul se acorda la tribuna oficială, de această dată el a fost oferit pe teren de Ceferin şi Regele Spaniei, Felipe al VI-lea.

Formaţia Atletico Madrid a învins, miercuri, la Lyon, cu scorul de 3-0, echipa Olympique Marseille şi a câştigat Liga Europa pentru a treia oară în istoria sa.

Golurile au fost marcate de Antoine Griezmann, în minutele 21 şi 49 şi Gabi '89.

În minutul 32, Dimitri Payet de la Olympique Marseille s-a accidentat şi a părăsit terenul în lacrimi, fiind înlocuit de Maxime Lopez.  El a fost îmbrăţişat de coechipierii săi, dar şi de Antoine Griezmann.

Au evoluat formaţiile:

Olympique Marseille: Mandanda - Sarr, Rami, Luiz Gustavo, Amavi - Anguissa, Sanson - Thauvin, Payet (Lopez '32), Ocampos (N'Jie '55) - Germain (Mitroglou '74). Antrenor: Rudi Garcia

Atletico Madrid: Oblak - Vrsaljko (Juanfran '46), Gimenez, Godin, Lucas Hernandez - Correa (Partey '88), Gabi, Saul Niguez, Koke - Griezmann (Torres '90), Diego Costa. Antrenor: Diego Simeone

Cartonaşe galbene: Amavi '38, Luiz Gustavo '75, N'Jie '78/ Vrsaljko '23, Lucas '78

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a fost suspendat şi nu a stat pe bancă la acest meci, formaţia sa fiind condusă de secundul German Burgos.

Înaintea meciului, DJ Ofenbach a susţinut un recital.

Trofeul Ligii Europa a fost adus pe teren de Eric Abidal, ambasadorul finalei de la Lyon.

Atletico Madrid a mai câştigat Liga Europa în 2010 cu Fulham şi în 2012 cu Athletic Bilbao, la Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.