Echipa Universitatea Craiova şi-a arătat la meciul cu CFR Cluj susţinerea pentru Turcia şi Siria, ţări devastate de cutremure la începutul săptămânii,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Universitatea Craiova a fost alături seara trecută de cetăţenii turci şi sirieni: clubul nostru le-a oferit intrarea liberă la derby-ul cu CFR Cluj, cei mai mici dintre ei au păşit pe gazonul Stadionului „Ion Oblemenco” în cadrul programului Player-Escort, iar înaintea fluierului de start a fost ţinut un moment de reculegere în memoria sufletelor nevinovate care ne-au părăsit în urma cutremurelor devastatoare”, a precizat gruparea olteană pe Facebook.

Clubul face şi un apel către cei care pot face donaţii alături de Crucea Roşie: https://donate.redcrossredcrescent.org/.../~darul-meu...

Echipa CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.