Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Sepsi OSK, scor 1-0, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vătăjelu a înscris unicul gol al partidei de la Sf. Gheorghe. El a primit o pasă de la Baiaram şi a marcat cu un şut de la marginea careului, în minutul 58. Craiova se află la a treia victorie consecutivă şi este pe locul 4 în Superligă, cu 27 de puncte. Pentru Sepsi este a patra înfrângere consecutivă în prima divizie.

SEPSI: Niczuly - D. Ciobotariu (R. Varga 66), Ninaj, M. Tamas, A. Dumitrescu - Aganovic, J. Rodriguez – Rondon (Tudorie 81), C. Matei (Achahbar 72), M. Ştefănescu (Bărbuţ 81) – Safranko. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu – Hanca Mateiu 56), Al. Creţu, Căpăţînă (Martic 71), Nistor (G. Cîmpanu 85), Vătăjelu – Rivaldinho (Markovic 84), Baiaram (Roguljic 71). ANTRENOR: Mirel Rădoi

Cartonaşe galbene: M. Tamas 90+1 / Hanca 27, Arlauskis 90

Arbitri: Marian Barbu - Mircea Orbuleţ, Marius Badea – Horia Gabriel Mladinovici

Arbitri VAR: Iulian Dima - Stelian Slabu

Observator: Ioan Costin Toma

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.