FC Universitatea Cluj a anunţat că se desparte de patru dintre jucătorii care au făcut parte din lotul condus de Erik Lincar în sezonul 2021/2022 şi au contribuit la promovarea în Liga 1 Casa Pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei patru fotbalişti sunt Sergio Ribeiro, Marius Ciobanu, Valentin Alexandru şi Roberto Alarcon.

Ajuns pe Cluj Arena în vara anului 2020, de la Oliveirnse, Sergio Ribeiro a jucat în 23 de partide în acest sezon, dintre care 15 ca titular. Portughezul a înscris de trei ori în partidele cu Politehnica Timişoara (3-0), FK Csikszereda (1-3) şi Dacia Unirea Brăila (3-0). În cei doi ani petrecuţi la ”U”, Ribeiro are în total 43 de meciuri şi 11 goluri marcate.

Marius Ciobanu a fost transferat de Universitatea Cluj la începutul sezonului 2021 – 2022. El a fost utilizat de Erik Lincar în 18 meciuri, în nouă fiind titular.

Valentin Alexandru a semnat cu FC Universitatea Cluj în vara anului trecut. Vârful de atac a jucat în 12 meciuri, dintre care şapte ca titular, reuşind să marcheze de trei ori.

Spaniolul Roberto Alarcon a ajuns la ”U” la începutul acestui sezon. Fundaşul dreapta iberic a bifat nouă jocuri în tricoul lui ”U”, fiind titular în cinci partide.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.