Tehnicianul echipei Villarreal, Unai Emery, a declarat miercuri seară, după meciul cu Liverpool, scor 0-2, că acest rezultat este unul meritat şi că adversarii s-ar fi putut impune la o diferenţă mai mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Au fost mai buni decât noi 90 de minute. Am vrut să să nu fim tot timpul sub presiune, dar nu ne-am creat ocazii, nu ne-am apropiat de poarta lor. 2-0 este un rezultat meritat. Însă putea fi mai rău. Trebuie să acceptăm ce s-a întâmplat şi să rămânem optimişti că săptămâna viitoare vom şti să îi punem în pericol pe adversari”, a spus Emery.

Formaţia Liverpool a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Villarreal, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Partida retur se va disputa marţi, 3 mai, tot de la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.