Antrnorul Unai Emery a declarat că nu ştie dacă Granit Xhaka, care a avut un conflict cu suporterii, va mai juca pentru Arsenal Londra în viitor, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Granit Xhaka a avut un gest nesportiv faţă de suporteri la meciul de la Emirates Stadium contra formaţiei Crystal Palace, la 27 octombrie.

El nu a mai jucat de atunci şi a rămas şi fără banderola de căpitan.

"Mi-a spus că nu se simte prea bine pentru a juca. El se antrenează bine, am discutat cu el şi voi mai discuta şi după pauza pentru meciurile echipelor naţionale. Ca antrenor am responsabilitatea pentru echipă. Avem nevoie de un jucător ca el. Dar, nu ştiu dacă va mai juca pentru noi. Nu ştiu dacă este în stare să ne ajute şi să continue să joace pentru Arsenal", a declarat Emery.

El a mai spus că nu se gândeşte la o eventuală plecare al lui Xhaka în ianuarie, deoarece "suntem în noiembrie şi avem multe meciuri în noiembrie şi decembrie".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.