Antrenorul echipei PSG, Unai Emery, a negat, marţi, informaţiile publicate de presa barziliană, potrivit cărora atacantul Neymar va fi operat după accidentarea suferită în meciul cu Olympique Marseille.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este fals. Nicio decizie nu a fost luată. Am avut o întâlnire cu doctorul. E o mică fisură la al cincilea metatarsian. Vom vedea cum evoluează în următoarele zile pentru a lua o decizie. Pentru moment, trebuie să fim liniştiţi şi să aşteptăm", a declarat Unai Emery, într-o conferinţă de presă.

Publicaţia braziliană Globoesporte a scris că atacantul echipei PSG Neymar, accidentat în meciul de campionat cu Olympique Marseille, va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi va fi indisponibil două luni, astfel că va rata partida cu Real Madrid din Liga Campionilor. Potrivit sursei citate, Neymar ar fi urmat să joace din nou în mai, cu numai o lună înaintea Cupei Mondiale din Rusia.

PSG a anunţat, luni, că atacantul brazilian Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian, în partida câştigată cu 3-0, în faţa rivalei OM.

La derbiul de duminică, Neymar a părăsit terenul pe targă, în minutul 80, după ce şi-a răsucit glezna dreaptă, cu nouă zile înaintea returului cu Real Madrid (3-1 în tur pentru madrileni), din optimile de finală ale Ligii Campionilor. PSG a rămas în zece jucători după accidentarea lui Neymar, deoarece Unai Emery efectuase toate schimbările. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.